I det nya videoslotspelet Hall of Gods från NetEnt kommer spelaren in i den nordiska mytologivärlden. Dessa fornnordiska gudar har enlig berättelserna alltid försökt övervinna varandra för att bli herren på täppan. Målet har alltid varit att vara den främsta guden, och så även i spelet. Vinner du denna stora jackpott är det du som står som vinnande gud högst upp på toppen, med både ära och en riktigt bra vinstsumma. I spelet finns de nordiska gudarna och de symboler som representerar en svunnen tid. Som spelare kastas du in i en annan värld och kan leva dig in i spelet på ett helt annat sätt tack vare den verkliga grafiken. Tors hammare står som symbol för bonusspelet, där du är menad att använda hammaren för att krossa sköldar och para ihop 3 för att vinna en av de tre jackpottarna eller andra olika mindre vinster.

Tre olika jackpottar

Mega Jackpotten hos Hall of Gods är den högsta i en serie av tre jackpottar, som består av den medelstora Midi Jackpotten och den lägre Mini Jackpotten. Alla dessa spel är bundna till samma saga inom det framskridande spelet som fått sin inspiration från historier från den nordiska mytologin. Alla dessa 3 jackpottbelopp står högst upp på den högra sidan av huvudskärmen på slotspelet, för att hela tiden kunna få inspiration av vad som komma skall.

Så vinner du

För att vinna Mega Jackpotten, eller någon av de lite mindre jackpottarna, måste du först få tillgång till bonusspelet. Där ska du använda Tors hammare för att klä av tre matchande jackpottsymboler. För att komma till bonusspelet måste du aktivera max möjliga 20 betallinjer och sedan ha tre av bonusspelsymbolerna var som helst på skärmen på samma gång. Efter du fått tillgång till spelet, behöver du krossa de sköldar som kommer upp, tills du hittat tre matchande bonussymboler eller dollartecken. När du fått dessa tre matchande symboler, vinner du det pris som representerar det spelet. Förhoppningsvis visar sig detta vara Hall of Gods Mega Jackpott!